2023 metų šlepečių mados
Atnaujinta: 2023-04-12

Šlepetės, kadaise buvusios tik miegamojo ir kambarinė avalynė, pastaruoju metu tapo svarbia mados tendencija. Šlepetės tapo populiariu kasdienio dėvėjimo pasirinkimu – jas kuria tiek aukščiausios klasės dizaineriai, tiek ir greitosios mados prekių ženklai, o jų stilius ir medžiagų pasirinkimas yra labai platus. Nesvarbu, ar šlepetės puoštos pūkuotu kailiu, ar elegantiška oda, jos yra patogios bei universalios ir ypač mėgstamos mada besidominančių vartotojų. Šlepečių mados tendencijoje patogumas ir stilius žengia koja kojon, nes šlepetės yra puikus pasirinkimas tiek ilsintis namuose, tiek demonstruojant madą gatvėse. Šlepečių tendencija nerodo jokių lėtėjimo ženklų, todėl akivaizdu, kad ši kadaise buvusi kukli avalynė paliko ryškų pėdsaką mados pasaulyje.

 

moterisku_slepeciu_mados_tendencijos

Šlepetės yra puikus pasirinkimas tiek ilsintis namuose, tiek žygiuojant miesto gatvėmis

 

2023 metais kai kurios šlepečių mados tendencijos liks nepakitę nuo praėjusių metų, tačiau taip pat atsiras ir naujovių. Žemiau pateikiama keletas 2023 metų moteriškų šlepečių mados tendencijų.

 

Megztos šlepetės

Megztos šlepetės - tai jauki ir patogi avalynė, kuri šaltesniais mėnesiais sušildo kojas. Yra daug įvairių megztų šlepečių stilių - nuo paprastų ir funkcionalių iki sudėtingesnių, ir dekoratyvių modelių. Lietuviškos megztos šlepetės Shleps - puikiai atspindi megztų šlepečių privalomus - puikiai apgaubia pėdas, yra kokybiškos, pagamintos iš natūralios vilnos ir natūralios odos, ilgaamžiškos, rankų darbo ir svarbiausia stilingos. Šios šlepetės primins vaikystę, ne tik dėl jų suteikiamo jaukumo, bet ir dėl to, jog Shleps šlepetės daugiausiai yra gaminamos senyvo amžiaus mezgėjų, kurios dirba iš namų, joms patogiu metu, o tai šlepetėms suteikia dar didesnį unikalumą. Apskritai megztos šlepetės yra jaukus ir stilingas būdas išlaikyti kojas šiltai ir patogiai. Nesvarbu, ar sukiojatės ant sofos su gera knyga, ar tiesiog ilsitės namuose, o gal vaikščiojate kieme, megztos šlepetės yra jaukus ir stilingas pasirinkimas.

 

Megztos šlepetės

Megztos šlepetės suteikia jaukus ir patogus pasirinkimas

 

Pūkuotos šlepetės

Pūkuotos, dirbtiniu kailiu aptrauktos šlepetės jau kurį laiką yra populiarios ir, tikėtina, bus madingos ir 2023 m. Tai jauki ir patogi avalynė, kuri pastaraisiais metais tampa vis populiaresnė. Šios šlepetės paprastai gaminamos iš minkštų, pūkuotų medžiagų, pavyzdžiui, dirbtinio kailio ar vilnos, kurios suteikia pėdoms šilumos ir minkštumo pojūtį, puikiai tinkančios ilsintis namuose. Tačiau mados pasaulyje pūkuotos šlepetės dėvimos ne tik namuose, bet ir vykstant į parduotuvę, einant gatve, tai tapo ypač populiaru, kai jas viešumoje pradėjo dėvėti pasaulinio garso įžymybės. Pūkuotos šlepetės gali būti išskirtinis elementas, suteikiantis žaismingumo baziniams drabužiams, pavyzdžiui, marškinėliams ir šortams, vasarinei suknelei ar net sportiniam kostiumui.  

pukuotos_slepetes

Pūkuotos šlepetės puikiai tinka ne tik namuose, bet ir gatvėje

 

Masyvios šlepetės

Patogios ir lengvai avimos šlepetės visada madingos, be to, jos būna įvairių medžiagų ir dizaino. 2023 metais įsispiriamų šlepečių populiariausias dizainas yra grubus bei masyvus. Šių šlepečių spalvos madingos tiek pastelinės, tiek ryškios ir tinkamos tiek vyrams, tiek moterims.

 

masyvios_slepetes

2023 metais madingos grubaus ir masyvaus tipo guminės šlepetės

 

Elegantiškos šlepetės

Ne visiems tinka ir patinka šlepetės, kurios yra masyvios ir grubios, dėl šios priežasties, 2023 metais, minimalistinio stiliaus gerbėjai atras elegantiškas šlepetes. Šlepetės pasižymi minimalistiniu stiliumi, rusvais atspalviais ir oda ar odos imitacija. Šlepečių dizainas pasižymi plonu padu, plonais ar stambesniais dirželiais, kurių išdėstymas primena x ar h raidės formas. Elegantiškos šlepetės puikiai derės prie džinsų ar klasikinio tipo kelnių, o moterims - suknelių.

 

elegantiskos_slepetes

Minimalistinio stiliaus gerbėjams puikiai tiks elegantiškų šlepečių mados tendencija

 

Šlepetės yra puiki mados tendencija, kurioje dera patogumas ir stilius. Galite rinktis iš daugybės skirtingų stilių ir spalvų, todėl tikrai rasite tokią šlepečių porą, kuri atitiks kiekvieno asmeninį stilių ir mados pojūtį.

Komentarai (0)
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Kategorijos straipsniai

Moteriškų aksesuarų tendencijos 2023

Madingiausi aksesuarai 2023, madingi moteriški laikrodžiai, madingos rankinės 2023, madingi papuošalai moterims, madingi žiedai

2023 metų šlepečių mados

2023 metų madingos šlepetės, kailinės šlepetės, masyvios šlepetės, elegantiškos šlepetės, megztos šlepetės

Moteriškos mados tendencijos 2023

Madingi moteriški drabužiai 2023, madingi moteriški aksesuarai, madingi moteriškų drabužių audiniai 2023, madingos moteriškos aprangos spalvos 2023

Madingos suknelės 2024

Madingos suknelės 2024, madingos ilgos suknelės, madingos trumpos suknelės, madingi suknelių akcentai, madingos suknelių spalvos, madingos suknelių tekstūros

Madingi moteriški batai 2023

Madingi batai moterims, 2023 metų batų mados, madingi aulinukai, madingi kedai, madingi sportiniai bateliai

Madingos šukuosenos moterims 2024

Madingos šukuosenos moterims 2024, populiariausi kirpimai moterims 2024, madingiausios trumpų plaukų šukuosenos 2024, madingiausios vidutinio ilgio plaukų šukuosenos 2024, madingiausios ilgų plaukų šukuosenos 2024

Kokie moteriški batai bus madingi šį pavasarį?

Atšilus orams atėjo laikas pradėti keisti ir atnaujinti garderobą, pradedant madingiausiais pavasariniais moteriškais batais.

Originalūs kvepalai: kaip patikrinti ar kvepalai yra tikri?

Patarimai, kaip atskirti originalius kvepalus nuo klastočių

Populiariausi moteriški kvepalai

kvepalai moterims, populiariausi moteriški kvepalai, klasikiniai kvepalai, perkamiausi kvepalai, naujausi kvepalai, moteriški kvepalai, dovana moterims

Vedantieji

Žengiame į pavasarį – svarbiausios šio sezono avalynės mados tendencijos

Kokybiška, madinga ir švari avalynė – puikus įvaizdžio akcentas bet kokio amžiaus moteriai.

Striukės priežiūra: kaip ilgiau išlaikyti gerą jos būklę

Kaip užtikrinti, kad jūsų moteriškos striukės tarnautų ilgiau ir atrodytų kaip naujos.

Kokie moteriški batai bus madingi šį pavasarį?

Atšilus orams atėjo laikas pradėti keisti ir atnaujinti garderobą, pradedant madingiausiais pavasariniais moteriškais batais.

Originalūs kvepalai: kaip patikrinti ar kvepalai yra tikri?

Patarimai, kaip atskirti originalius kvepalus nuo klastočių

Populiariausi moteriški kvepalai

kvepalai moterims, populiariausi moteriški kvepalai, klasikiniai kvepalai, perkamiausi kvepalai, naujausi kvepalai, moteriški kvepalai, dovana moterims

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: